ENVÍOS A TODO EL MUNDO

Benjamin nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria

Benjamin nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria

Benjamin nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria

O dietă bogată în proteine ​​a fost "marginal" asociat cu riscul de insuficiență cardiacă pentru bărbații de vârstă mijlocie într-un studiu longitudinal în circulație: insuficiență cardiacă.

Cu toate acestea, în rândul persoanelor cu insuficiență cardiacă, o dietă mai bogată în proteine ​​a fost asociată cu o supraviețuire mai lungă în studiul observațional BIOSTAT-CHF, raportat la reuniunea Societății Europene de Cardiologie a Insuficienței Cardiace din Viena. (ESCardio.org)

În alte știri din acea conferință:

Blocul nervului splanchnic a redus rapid tensiunea arterială în inima stângă și dreaptă și în artera pulmonară, în timp ce ameliorează dispneea în insuficiența cardiacă acută într-un mic studiu de dovadă a conceptului. (Circulație) Sacubitril / valsartan (Entresto) a îmbunătățit starea de sănătate, determinată de o frecvență mai scăzută a simptomelor și o calitate mai bună a vieții, în rândul pacienților cu insuficiență cardiacă cu fracțiune de ejecție redusă într-o analiză intermediară a registrului CHAMP-HF. (Novartis) Romanul RenalGuard System pentru gestionarea fluidelor în timpul terapiei diuretice pentru insuficiența cardiacă congestivă cu suprasolicitare de lichide a atins o rată sigură a pierderii de lichide, menținând în același timp volumul intravascular într-un mic studiu de fezabilitate. (MassDevice) Supraviețuitorii cancerului la copil au avut mai multe șanse să aibă cardiomiopatie peripartum în timpul sarcinii. (ESCardio.org)

Grefele pluripotente induse de celule stem pentru pacienții cu boli de inimă au fost aprobate în Japonia. (Natură)

Un ritm de mers mai rapid a fost asociat cu un risc mai mic de deces cardiovascular și de toate cauzele într-un studiu bazat pe populație din Anglia și Scoția. (British Journal of Sports Medicine)

Doze mai mari de evolocumab (Repatha), indiferent dacă sunt lunare sau de două ori pe lună, produc o reducere mai stabilă a LDL de la doză la doză decât doze mai mici de medicament, un studiu raportat în Journal of Cardiovascular Pharmacology and Therapeutics.

Schelele tipărite 3D cu celule stem autologe progresează către implanturi cardiace pediatrice care cresc cu un copil. (Medgadget)

Eczema activă severă a adulților a fost asociată cu un risc mai mare de a dezvolta boli cardiovasculare într-o bază de date mare a Marii Britanii. (Afaceri cardiovasculare)

Luarea unei aspirine înainte și după intervenția chirurgicală de by-pass de arteră coronariană a fost asociată cu o supraviețuire mai bună la 4 ani într-un studiu observațional raportat la reuniunea euroanestezică de la Copenhaga.

Circulația are o dezbatere pro-con despre CASTLE-AF.

Toate aceste instrumente de prognostic pentru insuficiența cardiacă sunt rareori utilizate în practică, a arătat un registru european. (Afaceri cardiovasculare)

Cardiologul din Los Angeles, Guillermo Andres Cortes, a fost temporar desființat de licența sa medicală, deoarece sunt cercetate acuzațiile de viol și agresiune sexuală a mai multor colegi. (Los Angeles Times)

Asociația Americană a Inimii a anulat reuniunea de cercetare a calității îngrijirii și a rezultatelor care urma să înceapă miercuri la Baltimore din cauza tulburărilor din acel oraș.

Anunțul a apărut luni târziu, la scurt timp după ce primarul din Baltimore a activat Garda Națională și a impus o stingere din cauza violenței din ce în ce mai mari, în timp ce protestele privind moartea lui Freddie Gray, în vârstă de 25 de ani, din cauza unei vătămări neexplicate a coloanei vertebrale în timp ce se afla în custodia poliției s-au transformat urotrin opinii în revolte.

“Există segmente mari ale orașului aici care sunt blocate – literalmente păzite – de Garda Națională la fiecare colț de stradă”, a remarcat președintele AHA Elliott Antman, MD, care a vorbit cu MedPage Today din Baltimore, unde ajunsese devreme pentru o întâlnire parțială.

„Cred că a fost apelul potrivit”, a spus el. „Cel mai important lucru este siguranța persoanelor care ar intra în zonă cu tulburări civile.”

Aceasta marchează prima anulare a unei întâlniri științifice pentru American Heart Association, deoarece sesiunile sale științifice principale au fost anulate la cererea guvernului federal în timpul celui de-al doilea război mondial.

Personalul de la Baltimore Hilton unde urma să aibă loc reuniunea a sugerat că 300-350 de participanți așteptați vor putea anula rezervările hoteliere fără penalități, deși AHA nu a stabilit încă cum va gestiona rambursările taxelor de înregistrare.

Rezumatele care urmează să fie prezentate la conferință vor fi publicate în continuare, care vor apărea online miercuri seară, 29 aprilie, pe Circulation: Cardiovascular Quality and Outcomes.

Prezentările complete pentru unele dintre cele mai importante cercetări probabil vor fi mutate în seminarii web sau alte conferințe mai târziu în cursul anului, a spus Antman.

Ultima actualizare 30 aprilie 2015

Din cauza unei modificări a definiției hipertensiunii, aproape jumătate dintre adulții din SUA au acum o formă de boală cardiovasculară, potrivit unui raport al American Heart Association (AHA).

Bolile cardiovasculare (BCV) care conțin boli coronariene, insuficiență cardiacă, accident vascular cerebral și hipertensiune arterială au avut o prevalență de 48,0% în ansamblu în 2013-2016 – sau 121,5 milioane de persoane în 2016, au descoperit cercetătorii din datele sondajului național de sănătate și nutriție (NHANES) , conform raportului din Circulation.

Ajustată în funcție de vârstă, prevalența hipertensiunii arteriale singure a fost estimată la 46,0% atunci când se utilizează 130/80 mm Hg ca nou prag de tensiune arterială. Rata CVD, cu excepția hipertensiunii arteriale, a scăzut la 9,0% în general, a scris Emelia Benjamin, MD, de la Școala de Medicină a Universității Boston și președinte al grupului de redactare AHA.

"Ar putea părea o veste bună, dar 9% din populația adultă din SUA reprezintă mai mult de 24,3 milioane de americani cu boli coronariene, insuficiență cardiacă sau accident vascular cerebral," Mariell Jessup, MD, șef al științei și medicului AHA, a declarat într-o declarație.

Ghidurile Colegiului American de Cardiologie / AHA din 2017 au redefinit hipertensiunea, astfel încât prevalența sa a crescut de la 31,9% (conform pragurilor de orientare ale Comitetului Național Mixt 7) la 45,6% în datele NHANES din 2011-2014.

Noul raport susține ideea că factorii de risc se schimbă în timp.

Datele din 2015-2016 au sugerat că 39,6% dintre adulți erau obezi, în creștere de la 36,3% în 2011-2014. Cu toate acestea, consumul de tutun și-a continuat declinul de câteva decenii în SUA, acum puțin peste 15% dintre adulți și 3% dintre adolescenți au raportat că au fumat țigări în ultima lună (consumul de țigări electronice în rândul elevilor de liceu la 11,3%).

"Începând din 2020, ne vom grafica progresul cu o valoare numită speranță de viață sănătoasă. De asemenea, cunoscut sub numele de speranță de viață ajustată pentru sănătate (HALE), surprinde numărul de ani la care o persoană se poate aștepta să trăiască în stare bună de sănătate pe baza modelelor actuale de mortalitate și morbiditate. Publicul laic poate găsi HALE o valoare mai semnificativă și mai relevantă decât statisticile privind ratele de deces și factorii de risc," potrivit lui Jessup.

Ultima actualizare 31 ianuarie 2019

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Benjamin nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Sursa primara

Circulaţie

Referință sursă: Benjamin EJ și colab "Statistici privind bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale – actualizare 2019: un raport al American Heart Association" Tiraj 2019; DOI: 10.1161 / CIR.0000000000000659.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Pacienții fără antecedente de boli cardiovasculare obțin, probabil, beneficii mici sau deloc din administrarea de aspirină pentru prevenirea primară, au susținut medicii – în ciuda recomandării din partea Preventive Services Task Force din SUA.

Studiile care au sugerat potențiale beneficii pentru aspirină "au fost făcute în urmă cu zeci de ani într-un mediu de îngrijire a sănătății foarte diferit (profiluri diferite ale factorilor de risc, mai puține terapii preventive concomitente și mai puțin acces la serviciile de diagnostic și tratament precoce)," in conformitate cu Michael Pignone, MD, MPH, de la Universitatea din Texas Dell Medical School din Austin, si Darren DeWalt, MD, MPH, de la Universitatea din Carolina de Nord Scoala de Medicina din Chapel Hill.

"Mediul actual, în care se acordă o atenție sporită prevenirii și îngrijirii cardiovasculare, poate reduce beneficiile aspirinei – sau pur și simplu reduce riscul general și, prin urmare, poate afecta raportul beneficiu-prejudiciu," au spus într-un articol de opinie publicat online în Annals of Internal Medicine.

Recent, marile studii ASPREE și ASCEND au oferit date mixte despre efectele aspirinei la acești pacienți, au reamintit Pignone și DeWalt.

ASPREE a arătat că aspirina nu este mai bună decât placebo și, de fapt, a crescut riscul de sângerare (cu mortalitatea prin cancer, de asemenea, în creștere, în mod neașteptat) la pacienții cu vârsta de 70 de ani sau peste. ASCEND a constatat că aspirina a fost legată de o reducere modestă a evenimentelor cardiovasculare pe parcursul a mai mult de 7 ani de urmărire la pacienții cu vârsta de 40 de ani sau mai mult cu diabet, dar sângerarea a reprezentat din nou o preocupare de siguranță.

În 2016, Grupul de lucru pentru serviciile preventive din SUA a emis un "B" recomandare pentru utilizarea zilnică a aspirinei la adulți cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani cu risc crescut de 10 ani de boli cardiovasculare, adică "siguranță ridicată că beneficiul net [al aspirinei în prevenția primară] este moderat sau există o certitudine moderată că beneficiul net este moderat până la substanțial;" conform definițiilor Task Force. Pignone era membru al Task Force la momentul recomandării.

"În rândul adulților de vârstă mijlocie cu sau fără diabet, credem că o abordare bazată pe riscul cardiovascular continuă. Aspirina poate fi oferită ca o terapie suplimentară de reducere a riscurilor pentru cei cu vârsta sub 70 de ani, dacă alte astfel de terapii au fost utilizate în mod corespunzător și pacientul are încă un risc cardiovascular crescut (>1% pe an) și nici un risc crescut de sângerare," Pignone și DeWalt au scris.

"La majoritatea adulților cu vârsta peste 70 de ani cu sau fără diabet, terapia cu aspirină nu trebuie inițiată pentru prevenirea primară. Riscul absolut de sângerare crește, iar dovezile actuale nu susțin beneficiul net," au continuat.

Și în ceea ce privește cei care au început deja să ia aspirină pentru prevenirea primară, dovezile nu indică o direcție pro sau împotriva retragerii acesteia la vârsta de 70 de ani, au remarcat editorialiștii.

Până când nu există date mai definitive care să contribuie la informarea ecuației beneficiu-risc, au susținut aceștia, magnitudinea netă a beneficiului aspirinei este probabil mică pentru cei fără boli cardiovasculare.

Ultima actualizare 29 noiembrie 2018

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină.

Share this post