ENVÍOS A TODO EL MUNDO

CRP a fost puternic corelat cu nocturia în cel mai mic (PPP = 0,06)

CRP a fost puternic corelat cu nocturia în cel mai mic (PPP = 0,06)

CRP a fost puternic corelat cu nocturia în cel mai mic (PPP = 0,06)

Grupurile de advocacy au salutat rapid lansarea regulii propuse.

"Regulile propuse de [HHS] au potențialul de a salva vieți pentru persoanele transgender," Mara Keisling, director executiv al Centrului Național pentru Egalitate Transgener (NCTE), a declarat într-un comunicat. "Aceste reguli vor ajuta în cele din urmă să facă promisiunea legii privind îngrijirea accesibilă reală pentru persoanele transgender – că pot găsi asigurări de sănătate la prețuri accesibile, care acoperă îngrijirea esențială de care au nevoie și nu exclude îngrijirea doar din cauza cine sunt. NCTE este încântată că HHS a recunoscut aceste excluderi ca fiind discriminarea lor, simplă și simplă."

"Regula propusă este o componentă critică pentru prevenirea și abordarea discriminării în îngrijirea sănătății în funcție de rasă, culoare, origine națională, vârstă, dizabilitate sau sex, inclusiv identitatea de gen și stereotipurile sexuale," a declarat Wade Henderson, președinte și CEO al Conferinței de conducere pentru drepturile civile și umane aici, într-o declarație. "Îl felicităm pe HHS pentru că a făcut pasul important al emiterii unei reguli propuse și îndemnăm administrația să treacă cu promptitudine după finalizarea perioadei de comentarii pentru a finaliza reglementările, astfel încât să asigure implementarea eficientă a acestei noi protecții cruciale a drepturilor civile."

HHS va accepta comentarii cu privire la regula propusă până pe 6 noiembrie. Alte informații despre regulă sunt disponibile aici.

SAN DIEGO – Două intervenții, una cu spray nazal de investigație și cealaltă nonpharmacologic, par să aibă un impact asupra severității și prevalenței nocturiei adulte, au spus cercetătorii aici.

Într-un studiu clinic randomizat de fază III, un spray nazal cu doză mică de desmopresină (SER120) a redus numărul de goluri pe noapte la adulții cu nocturie, cu un risc scăzut de hiponatremie.

Și un al doilea studiu – o analiză transversală a datelor privind anchetele naționale de sănătate și nutriție (NHANES) 2005-2010 – a constatat că exercițiul părea să atenueze riscul excesiv de nocturie cu inflamație, măsurat prin nivelul proteinei C-reactive ( CRP).

Puncte de actiune

Rețineți că acest studiu a fost publicat ca rezumat și prezentat la o conferință. Aceste date și concluzii ar trebui considerate preliminare până la publicarea într-un jurnal evaluat de colegi.

Rezultatele ambelor studii au fost prezentate în cadrul unui briefing de presă la reuniunea din 2016 a Asociației Americane de Urologie.

Impactul nocturiei asupra calității vieții este adesea trecut cu vederea în practica clinică și în cercetările clinice, a declarat moderatorul de informare a presei, Tomas Griebling, MD, de la Universitatea din Kansas Medical Center din Kansas City.

"Nocturia este o problemă importantă, în special în populația geriatrică," spuse Griebling. "Dacă vă uitați la toate simptomele tractului urinar inferior, nocturia tinde să aibă cel mai puternic impact negativ asupra calității vieții."

Formularea cu spray nazal cu doze mici de desmopresină abordează probabil problema cheie care a limitat succesul medicamentului în studiile clinice anterioare, a continuat Griebling.

"Mă bucur să văd această lucrare continuând," el a spus. "Studiile anterioare au arătat un efect, dar preocuparea a fost întotdeauna siguranța. Cred că în sfârșit ajungem să apreciem mai bine mantra medicinei geriatrice pentru a „începe să scadă și să încetinească” atunci când prescrie medicamente. Cred că asta a fost o problemă cu studiile anterioare de desmopresină. Este plăcut să vezi acest gen de dovezi cu o dozare mai mică."

SER120 este un spray nazal cu doză mică de desmopresină conceput pentru a limita efectul antidiuretic al desmopresinei doar la orele de somn. Conține excipienți care măresc biodisponibilitatea desmopresinei și îi scad coeficientul de variabilitate pentru o livrare mai previzibilă a desmopresinei în circulația sistemică, a declarat Seymour Fein, MD, director medical al dezvoltatorului produsului, Serenity Pharmaceuticals din Milford, PA. Aceste proprietăți sunt destinate minimizați riscul de hiponatremie.

La doze de 0,75 µg și 1,5 µg, SER120 a fost evaluat într-un studiu dublu-orb, randomizat, controlat cu placebo, la 782 de pacienți cu vârsta de 50 de ani și peste (58% bărbați, 42% femei) timp de 12 săptămâni. Pacienții tratați cu medicamente antihipertensive, cu excepția diureticelor de ansă, ar putea fi înrolați. Efectul tratamentului a fost evaluat folosind jurnale de 3 zile în fiecare săptămână în timpul screening-ului și în timpul perioadei de tratament de 12 săptămâni.

Obiectivele co-primare au fost reducerea golurilor nocturice medii pe noapte și procentul de pacienți cu răspuns, definit ca o reducere de ≥50% a golurilor nocturice medii pe noapte.

La aceste criterii finale, SER120 a funcționat semnificativ mai bine decât placebo. În populația cu intenție de tratament (ITT), modificarea medie față de valoarea inițială a numărului de episoade nocturice pe noapte a fost de 1,2 în grupul placebo, 1,4 în brațul SER120 de 0,75-µg (P = 0,007 față de placebo) și 1,5 în brațul de 1,5 ug (P = 0,0002). Aproximativ 28,5% dintre pacienții din grupul placebo au îndeplinit definiția răspunsului, comparativ cu 35,1% în grupul cu doze mici SER120 (nesemnificativ) și 46,2% (P

La respondenți, scăderea absolută a numărului mediu de goluri nocturice pe noapte a depășit două față de valoarea inițială atât în ​​brațul SER120 de 0,75-ug, cât și în cel de 1,5-ug. La cei care nu au răspuns, reducerile au fost de 1,0 și respectiv 0,8 în cele două grupuri SER120, respectiv.

Calitatea vieții a fost evaluată folosind Chestionarul de urinare nocturnă (INTU), un instrument validat dezvoltat special pentru acest studiu, administrat în timpul screeningului și în săptămânile 6 și 12 în perioada de tratament randomizat. În analiza ITT, modificarea medie față de valoarea inițială în scorul de impact global al INTU a fost semnificativ superioară în grupul cu doze mari SER120 comparativ cu placebo (P = 0,0225), la fel ca și scorul de domeniu pe timp de noapte (P = 0,0118). Dintre respondenții SER120, ambele grupuri de doză au cunoscut o îmbunătățire semnificativă față de placebo atât asupra scorului general de impact, cât și asupra scorului de domeniu nocturn, reprezentând o calitate a vieții îmbunătățită.

Obiectivele secundare de eficacitate au favorizat, de asemenea, o doză mare de SER120 față de placebo pe o bază ITT, inclusiv timpul mediu până la primul gol nocturn (PP = 0,001), modificarea procentului de nopți cu zero episoade nocturice (P = 0,0013) și modificarea volumului de urină nocturică (P

Nu au existat diferențe semnificative în beneficiile obținute cu SER120 atunci când au fost stratificate în funcție de vârstă (

Un pacient din grupul placebo și doi în brațul SER120 de 1,5 µg au prezentat niveluri serice de sodiu post-inițiale ≤125 mmol / L. Șapte pacienți din brațul SER120 de 1,5 µg și unul din brațul de 0,75 µg au prezentat niveluri serice de sodiu post-inițiale între 126 și 129 mmol / L. "Aceste rezultate sunt cele mai scăzute incidențe de sodiu seric scăzut și hiponatremie din orice studiu despre desmopresină despre care suntem conștienți," el a spus. Rata hiponatremiei a fost împărțită în mod egal după sex.

Pe baza datelor de eficacitate și siguranță, doza de 75 µg de SR120 ar fi o doză inițială adecvată, a spus el.

Studiu de exerciții

În timp ce studiile au demonstrat corelații inflamatorii atât sistemice, cât și locale cu nocturia, noile date transversale privind bărbații și femeile cu vârsta peste 20 de ani de la NHANES 2005-2010 sugerează că nivelurile ridicate de exerciții fizice pot reduce legătura inflamatorie dintre CRP și nocturie, a declarat cercetătorul principal Julien Dagenais, MD, de la Harvard Medical School, Boston.

În analiza sa, s-au colectat variabile clinice și sociodemografice de la 14.836 adulți cu vârsta peste 20 de ani care au participat la NHANES 2005-2010. Două treimi din cohortă aveau peste 40 de ani și o cincime din cohortă prezentau sindrom metabolic. Activitatea fizică a fost constatată prin auto-raportare.

CRP și sindromul metabolic au fost fiecare asociate pozitiv cu nocturia, dar aceste două variabile au fost strâns corelate. S-a constatat că exercițiul se corelează invers cu nocturia într-un model multivariat. CRP a fost puternic corelat cu nocturia în cel mai mic (PPP = 0,06). "Ceva despre acești cei mai mari exercițieni a rupt această relație între CRP și nocturie," spuse Dagenais.

Odată cu îmbătrânirea, o cantitate crescută de inflamație a serului împreună cu "o a doua lovitură" precum sindromul metabolic poate înclina scara către o vezică disfuncțională, a spus el, dar influența inflamației pare a fi atenuată în prezența exercițiului.

Dezvăluiri

Studiul SER120 a fost susținut de Serenity Pharmaceuticals.

Fein este medic primar la Serenity Pharmaceuticals.

Degenais nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Sursa primara

American Urological Association

Referință sursă: Kaminetsky J, și colab "Un studiu randomizat, dublu-orb, controlat placebo, cu 2 doze de spray nazal SER120 (doză mică de desmopresină) la pacienții cu nocturie" AUA 2016; Rezumat MP74-01.

Sursa secundară

American Urological Association

Referință sursă: Dagenais J, și colab "Impactul exercițiului asupra nocturiei: descompunerea ciclului inflamator" AUA 2016; Rezumat MP74-04.

WASHINGTON – "Lucrați lucrurile între voi." Aceasta este ceea ce Curtea Supremă a spus, în esență, luni, celor două părți care se luptă dacă organizațiile religioase ar trebui să fie obligate să certifice refuzul lor de a oferi angajaților lor acoperire de asigurare pentru contraceptive.

"Părților … ar trebui să li se ofere oportunitatea de a ajunge la o abordare viitoare care să adapteze exercițiul religios al petiționarilor, asigurându-se în același timp că femeile acoperite de planurile de sănătate ale petiționarilor „primesc o acoperire completă și egală a sănătății, inclusiv acoperirea contraceptivă”." Curtea a scris când a retras cauza – care este o combinație a mai multor cauze în instanța inferioară – înapoi la instanțele inferioare. "Anticipăm că curțile de apel vor acorda părților suficient timp pentru a rezolva orice problemă nesoluționată dintre ele."

Cazul, cunoscut sub numele de Zubik v. Burwell, se învârte în jurul unui mandat inclus în Actul de îngrijire accesibilă care impune asigurătorilor să ofere acoperire contracepțională. ACA permite organizațiilor oferite urotrin catena pret din punct de vedere religios care obiectează să ofere o astfel de acoperire să renunțe la acest lucru; organizațiile trebuie să semneze un formular care să ateste că se opun, ceea ce îl determină pe asigurător să ofere o astfel de acoperire angajaților în mod gratuit în baza unei polițe separate. Cu toate acestea, reclamanții din Zubik spun că completarea formularului încalcă convingerile lor religioase – și drepturile lor în temeiul Legii privind restaurarea libertății religioase – deoarece în cele din urmă ajută la asigurarea accesului angajaților la contraceptive, chiar dacă angajatorul nu este plătind pentru asta.

Share this post